dagelijks bewegen

We lopen, gaan zitten, staan weer op, en bukken en tillen de hele dag!
Doe je dit niet op de goede manier, dan belast je je botten en spieren niet goed en krijg je klachten. Pijn in je rug of nek of hoofd? Deze klachten kun je zelf verhelpen of verminderen door je bewegingspatroon aan te passen. Samen nemen we alle bewegingen door en leer je ze op de juiste manier uit te voeren. Je lichaam wordt soepeler en je klachten nemen af!

Ontspannen van je lichaam
Ik geef je een persoonlijk oefenschema met ontspannende en versterkende oefeningen, daarmee maak je je lichaam weer soepel en goed doorbloed. Ontspanningsoefeningen helpen je om in balans te komen en beter in je vel te zitten. Leer het verschil tussen spannen en ontspannen. Ook je ademhaling is hierbij van belang!
Kom tot rust door de oefeningen en aandacht voor je zelf.

Sporten, wandelen of fietsen
Lukt het niet om een sport op te pakken? De oefeningen kunnen een mooie opstap zijn om (weer) te gaan sporten! Kom je op de fiets dan nemen we ook de juiste fietshouding door. Dan kun je nog heel wat kilometers vrolijk verder fietsen. Fietsen en wandelen is goed voor je algehele gezondheid, lekker in de buitenlucht bewegen!